maanantai 30. tammikuuta 2012

Siirin kauhujen päivä

Eli luonnetesti Pellossa

Reissuun lähettiin siis ilman Halppaa. Oltiin vain n. paria tuntia aikaisemmin paikalla ja Siiri jäi autoon ootteleen. Kun meän vuoro tuli, käytin sen pissalla ja mentiin halliin oottamaan omaa vuoroa. Alku ei lähteny lupaavasti ja meinasin melkein perua koko testin. Siinä omaa vuoroa odottaessamme, tuli joku nainen tervehtimään meitä jopa mun silmiin uhkaavan näköisenä. Kädet levällään, kumartuneena ja muutaman metrin päässä epävarmana. Siiri nosti kauheet agreraivohaukut sille ja oli sitä mieltä että syö varmasti jos tulee liki. Mä hämmennyin niin tästä Siirin reaktiosta etten tajunnu sanoo sille naiselle että tuu tervehtimään, ei se syö sua. Sen sijaan nainen käveli tiehesä ja homma jäi aivan kesken. Se episodi vaikutti niin että pelkkä sirun tarkastaminen oli tappelun takana ja toimitsijat piti varovasti nuuskuttaa. Mut ei se niitä haukkunu, sitä vaan jännitti. Meinasin tässä vaiheessa viheltää pelin poikki ku Siiri oli erittäin ei_itsensä.

Mentiin kuiten testiin ja siinä vaiheessa Siiri pääs nollaamaan tilannetta ku nää tuomarit tervehti niinku kuuluu ja alko leikkii ei_aivan_normaalisti, mutta kuitenkin hyvin tuomarin kans. Itelle mulle tuli yllätysenä se että kuin vähä Siiri oli etulinjassa puolustamassa kelkkaa ja mua tai ylipäänsä kähisemässä siellä eturivissä. Normaaliarjessahan se on se, joka pitää vetää sieltä etulinjasta mun selän taakse et mä saan lauman päänä hoitaa asiat. Mutta ehkä meikän totaalijääkaappius sai aikaan sen ettei Siiri saanukkaan musta komppausta sen toimintoihin ja oli normiarkea todella paljon laimeampi.

Ainoo asia, mistä mä oon pisteissä eri mieltä on toi luoksepäästävyys. Tähän ihan varmasti vaikutti se episodi ennen testiä. Siiri on rasittavuuteen asti ihmissosiaalinen jopa niin että ne tilanteet pitää jarruttaa ettei kehenkään satu ku Siiri kiipee iholle pussailemaan.
:sikalovena:

Muuten testi ja loppulausuma on näköisensä (ja luojan kiitos nää luonnetestit on ohi vaikka ne hyviä onkin ja kertoo koiran luonteesta puolueettomasti.) Siiri oli testin jälkeen reppana, läähättävä, äitin helmassa asuva kääpiö :sikalovena:. Niinku videoltakin huomaa, mä vähän siirryin aina syrjemmälle ku se tuli pesimään siihen turvasatamaansa. Jotenki surkeeta nähä tuo täysin rinnoin kaikkea päin menevä ipana noin lyötynä. Se varmaan ihmetteli kaikessa järkyttyneisyydessään että kaikista maailman päivistä äiti just TÄNÄ päivänä hänet hylkäsi *sob*

28.1.2012 Pello
Tuomareina Jari Keinänen ja Riitta Lehmuspelto

1. Toimintakyky -1 (pieni)
2. Terävyys +1 (pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua)
3. Puolustushalu +1 (pieni)
4. Taisteluhalu +2 (kohtuullinen)
5. Hermorakenne +1 (hieman rauhaton)
6. Temperamentti +1 ( erittäin vilkas)
7. Kovuus +1 (hieman pehmeä)
8. Luoksepäästävyys +2 (luoksepäästävä aavistuksen pidättyväinen)
++ laukauskokematon

yht pisteet 95

video testistäja sanottakoon että seuraavana päivänä Siiri oli jo ihan normaalisti :D

1 kommentti: