torstai 6. lokakuuta 2011

Siirin matka maailmalle

Jyväskylän näyttelystä meän pienokainen dognapattiin etelään menevään autoon elikkä tutustumaan Jennin laumaan. Ite matkasin Halpan kanssa pohjoseen itkua tihertäen :D. Siirin pärjääminen ei epäilyttänyt yhtään, mutta oma tekeminen oli tiukassa. Matka etelään meni hienosti ja perille päästyä kissatkaan ei ollu ongelma. Mä oon ihan saletti että Smiiri laskee Sysiväikeen laumaan kuuluvan yhen khuulin koiran eli Katlan ja sit neljä vähän oudompaa koiraa ( Fauna, Salka ja kaks kissaa).

Näin pitkään Siirillä meni aikaa sopeutua eli kotona asuvasta kainaloeläimestä kuoriutu myös kylässä asuva kainaloeläin <3


Kattis ja Riisi


Lainaampa vähän Jennin kertomusta Siiselistä

"Siiri on hauska tapaus. Se alkaa selvästi kotiutumaan meille ja alun vieraskoreus karisee :mrgreen: Pari päivää se oli lenkeillä pieni enkeli ja vaan katseli muiden reaktioita ja meni sitten lauman mukana. Nyt se on alkanut löytää oman paikkansa porukassa ja selvästi osaa jo arvioida kuka käskee ja ketä, ja mihin tilanteisiin pienillä Siireillä voi olla sanottavaa ja milloin kannattaa antaa määräävämpien osapuolten hoitaa asiat. Tänään se sai hirveän huutovetoraivarin räksyttävälle pienelle valkoiselle koiralle. Reaktio tuli mulle vähän puskan takaa, koska se alkuun oli katsellut samaa koiraa ihan rauhallisena ja kävi kerjäämässä karkkia multa. Ei siinä mitään, muutama kovaääninen SIIRIRRRRIIIITTTÄÄÄ!!! sai Siiselin takaisin maan pinnalle, ja sitten ohitettiinkin räyhäkemoppi ihan lähietäisyydeltä täysin hiljaa. Sen verran jäi kierrokset kai päälle, että hetkeä myöhemmin kun olin just kaivamassa posteja laatikosta ja naapuri yllätti meidät nurkan takaa, piti sillekin vähän kiroilla. Mun koirat meni iloisena moikkaamaan tuttua naapuria, jolloin Siiri hämmentyi ja meni ihan hiljaiseksi ja seisoi häntäänsä riiputtaen vähän erillään sen näköisenä, että taisinpa mokata. :denti:

Sii tulee hyvin juttuun Katlan kanssa ja mulla on hauskaa, kun mulla on kaksi mustaa seuralaista koko ajan. Siiri osaa olla hienosti Faunan kanssa ja väistää fiksusti Salkaa. Kissojen suhteen Sii on lievästi kiinnostunut, mutta antaa niiden olla ihan rauhassa eikä riehaannu edes silloin kun kissat vetää hullua rallia pitkin kämppää. Kissat selvästi luottaa Siiriin, koska ne menee ihan kiinni kainaloon nukkumaan.
Siiri vaikuttaa kyllä ihan täyspäiseltä ja mukavalta koiralta :sikalovena: Se on nopea kaikissa käänteissään, mutta ihanan kontaktihakuinen ja kuulolla. Näkee, että sen kanssa on oltu ja puuhattu ja sillä on kotonaan asiat kunnossa."

Kivoja sanoja Jenni!!

Tässä vielä yks kuva reissulaisesta ja Kissoista :D


Huomenaamulla Siiri tulee kotiin. Oujeeeeeeee

2 kommenttia: